Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

31. Vergi Haftası Münasebetiyle Bitlis Belediye Başkanı Sayın Nesrullah Tanğlay Ziyaret Edildi.

31. Vergi Haftası dolayısıyla Defterdarımız Ferit Özçelik, kurum personeliyle birlikte; Bitlis Belediye Başkanımız Nesrullah Tanğlay’ı makamında ziyaret etti.
24 Şubat – 2 Mart tarihleri arasında kutlanan Vergi Haftası Defterdarlık çalışmaları, Bitlis’teki vergi tahsilatı ve diğer işlemler hakkında bilgi veren İl Defterdarı Ferit Özçelik, Vergi Haftası dolayısıyla hizmetlerin daha verimli yapılabilmesi için verginin öneminden bahsederek, vergi bilincinin çocuklarımıza ve vatandaşlarımıza aktarılması gerektiğini söyledi. Defterdar Ferit Özçelik, Gelir İdaresini daha iyi tanıtabilmek, mükellef ile devlet arasındaki kaynaşmayı sağlamak adına her yıl Vergi Haftası etkinlikleri düzenlediklerini ve bu etkinlikler vesilesiyle mükellefleri vergi konusunda bilinçlendirdiklerini belirtti.
Konuklarının 31. Vergi Haftasını kutlayan ve ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, toplumda vergi bilincinin geliştirilmesine yönelik tüm çalışmalara destek olacağını, ödenen vergilerin vatandaşa hizmet olarak geri döndüğünü belirterek, ilimizin bu konuda oldukça duyarlı ve hassas olduğunu kaydetti.